Ik ontvang jou

wie jij in wezen bent

Hallo!

Van kinds af aan zie en hoor ik ‘dingen’ die je met het blote oog niet kunt zien

Ik ben al van jongs aan in contact geweest met energieën. Ik heb mezelf altijd geloofd en ben nooit bang geweest voor geesten.

Open en nieuwsgierig onderzoek ik. Ik stel vragen als: Wat doen we hier? Wat is de reden van dit alles? Wie zijn we echt? Wat is leven en wat is dood?

Vanuit de energie, God, krijg ik hier antwoord op. Ik ben een nuchter mens en breng mijn spirituele kennis in de praktijk. Ik leef hier als mens op deze aarde en geloof dat we de Goddelijk liefde hier ook kunnen neerzetten.

Mijn streven is het ervaren van geluk, dankbaarheid, liefde, vreugde en Goddelijkheid. Het ervaren van het leven in een paradijs hier op aarde.

Ik ervaar, zie, voel energie en zet mijn talent kunnen in om de reden te onderzoeken achter gebeurtenissen. Wat is de zin van de dagelijkse dingen die je overkomen? Waarom is er honger en oorlog? Ook de diepe persoonlijke vraagstukken die leiden naar zingeving in je leven. Want wie ben ik van oorsprong? En wat mag ik betekenen in dit leven? Aan deze waarheden wil ik bijdragen zodat wij allen geluk en vreugde kunnen ervaren.


In 2007 ben ik afgestudeerd aan de ASPI, de Academie voor Spirituele Integratie. Deze opleiding sprak mij aan, omdat ze vele verschillende behandelmethoden doceren zoals Regressie en Reïncarnatie therapie, Voice Dialoque, NLP en Innerlijk kindwerk. Ze vormen een integrale manier van werken en komen indirect terug in de healings, readings en coaching gesprekken.

Naast de aura readings en de persoonlijke ontwikkelingsgesprekken in mijn praktijk blijf ik mezelf spiritueel ontwikkelen.

Ik ben me bewust van de New World. Ik krijg informatie tot mij over de New World. Stap voor stap onderzoek ik en krijg ik kennis over de New World en deze ontdekkingen zijn zo inspirerend dat ik ze graag doorgeef. Wat is de New World? Hoe leven we daar? Hoe komen we daar?

Leven in Liefde is een leven vol overvloed aan liefde. Door mezelf te verbinden met mijn ruimste zijn ervaar ik vreugde, geluk en inspiratie.

Mijn spirituele kennis deel ik in workshops, lezingen en podcasts.

Ik voel me gezegend

ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven Natascha,

ik doe inspirerend werk als reader en docent.

Ik ervaar joy vanuit mijn kern

Ik geloof

in universele omvattende eeuwige onvoorwaardelijke Goddelijke liefde, GOD

Ik geloof in God, als het ruime Bewustzijn, de Ultieme Bron, het Licht, het Al.

Ik geloof niet zozeer in religie en in God de almachtige vader.

Ik geloof in de Maria en Christus energie. Zij geven mij inspiratie, healing en inzichten.

Ik ben een spiritueel wezen. Ik ben altijd bezig met zingeving. Niet in de vorm dat wij hier getest worden op aarde en dat we lessen moeten leren, maar juist dat wij onszelf, anderen, het Al mogen dienen. Dat wat ik doe, geef en uit, bijdraagt aan het geheel.

Ik draag graag bij aan leven in verbinding vol oordeelloze, omvattende, goddelijke LIEFDE.

Iedereen is altijd welkom bij mij!

Ik dien het Al, zodat we transformeren naar een ruimer bewustzijn

Bij wat ik doe, denk of zeg, stel ik mezelf de vraag;

waaraan draag ik nu bij, aan geluk en vrede of ….?

Publicaties

Jeannette is motiverend, inspiratie gevend, creatief, recht door zee en confronterend, maar zeker ook humorvol en warm.

Getest: Aurareading

Sanny zoekt Geluk is dé feelgood blog van Nederland! Sanny ontving een aura reading, waarover zij een blog heeft geschreven

Met Jeannette van Raaij spreek ik af bij haar thuis in Amsterdam, waar ze een werkkamer heeft. Een vrolijk mens dat al 9 jaar werkt als spiritueel coach. Ze heeft de vierjarige Academie voor spirituele integratie gevolgd. Deze opleiding leerde haar niet hoe je een aura moet readen – want dát kon ze al – maar hoe je deze gave kan toepassen om mensen te coachen.

Sanny zoekt Geluk
Mijn toekomst laten voorspellen door een medium!!

Sanny zoekt Geluk is dé feelgood vlog van Nederland!

In deze vlog bezoek ik een medium. 3 jaar geleden liet ik mijn aura lezen (readen) door Jeannette van Raaij. Ik stond versteld, alles wat er werd gezegd klopte en als bonus kreeg ik een blik in mijn toekomst, want die informatie is ook uit je aura af te lezen.

Happynezz.nl

Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het

Een medium dat binnen een mum van tijd je verleden, heden en toekomst kraakhelder belicht, is de Amsterdamse Jeannette van Raaij. Nieuwsgierig naar haar aanpak? Zo gaat Jeannette te werk gaat tijdens een aura reading:

VPRO programma OUTSIDERS

Jeannette eet alleen maar fruit

waarom?

Volgens haar eten we om te leven, en moeten we dus iets levends tot ons nemen en geen dode dieren of doodgekookte (delen van) groenten. Fruit is bij uitstek een voedselbron vol levensenergie. Jeanette is gestopt met het eten van groenten omdat je hierbij de plant doodt, wat niet het geval is bij vruchten. Het leven van een plant is voor haar immers net zo waardevol als het leven van een mens.

RTL Boulevard

Interview talkshow M, Margriet van de Linden

In het nieuwe VPRO-programma De outsiders gaat presentator Tim den Besten in gesprek met mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. Bij talkshow M schoof de presentator aan met Jeanette van Raaij, die al bijna acht jaar lang alleen maar fruit eet.

De Groene Amsterdammer interviewt Jeanette van Raaij

‘Alles is verzonnen’ Jeannette van Raaij maakt kunst en kleren als verlengstuk van haar lichaam.

Het uitwisselbare werkelijkheden zorgt ervoor dat ook het dagelijks bestaan een extra dimensie krijgt. Want wie zegt dat dit alles is? En als dit wél alles is, kunnen we er dan op z’n minst op verschillende manieren mee omgaan? Gebruik van maken, mee spelen? Dat is waar Van Raaij zelf mee bezig is: hoe ervaar je de werkelijkheid, hoe zou je ’r wíllen ervaren? Hoe geef je er vorm aan? En wat doet dat met de andere aanwezigen?

Ik leef mijn geluksleven

mijn andere werkzaamheden

Beeldend kunstenaar

Na mijn middelbare school heb ik Kunst gestudeerd

aan de Gerrit Rietveld Academie.

Nu nog maak ik kunst; ik doe acties waarbij kleding,

beweging en locatie samenvloeien.

Deze performances leg ik vast op beeld.

Kracht Locaties
Krachtlocaties bevinden zich op leylijnen,
Ik hou van in contact zijn met de ‘energie’, om te communiceren,
om mijn geest te verruimen. Om de krachten van locaties te ontvangen.

Paying respect

to situations, people and locations

Celebrating Death

Celebrating Life

The Wall, East Jerusalem

Hoe je iets ervaart, ligt aan de betekenis die jij er aan geeft.