Jij doet er toe!

Waar verlang jij naar? Waar draag jij aan bij?

Je bent van harte welkom voor een aura reading of een persoonlijk ontwikkelingsgesprek

Je bent van harte welkom in de praktijk of via Skype

Je kunt contact met mij opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ook kun je mij bereiken via email adres info@wezenkracht.nl

Of een bericht te sturen via whatsapp op mijn mobiele nummer 06-47084164

In ons eerste contact zal jij aangeven dat je een aura reading of persoonlijk ontwikkelingsgesprek wenst te ontvangen. Ik zal daarop reageren met een mail of bericht, met daarin een link naar een afspraken kalender. Daarin kun je zelf aangeven op welke datum en tijdstip jij de afspraak wenst te ontvangen.

Na het maken van de afspraak, zal ik je een mail sturen met daarin een formulier. In dit formulier staat informatie over de praktijk en vragen in aan jou. Ik vraag je om deze vragen te beantwoorden en terug te mailen. Ik behandel alle gegevens vertrouwelijk en heb respect voor jouw privacy.

Het formulier is er, zodat we beide ons kunnen voorbereiden op de reading. Ook tijdens onze afspraak, voordat ik me afstem op jou, zal ik vragen stellen over het verloop van jouw leven, bijvoorbeeld wat i geboorte plaats is.

Deze gegevens zijn voor jou allemaal bekend. Als ik die gegevens uit jouw aura reading moet halen, verliezen we tijd zen al dit voor jouw geen nieuwe inzichten opleveren.

Ik kijk juist naar waarom er dingen gebeuren. Stel je hebt je baan verloren, dan kijk ik juist naar de reden waarom jij dat meemaakt. Ik kan juist in de energie om inzichten te achter halen die niet zo zichtbaar zijn in het dagelijks leven. 

ik kijk naar jouw energie, welk karakter, welke kansen, welke krachten, welke mogelijkheden, hoe om te gaan met uitdagingen, hoe om te gaan met intuïtie, angsten en hoe kun je bijdragen aan de wereld. Naar hoe is de relatie met iemand en hoe kun je daarmee omgaan en deze aanpassen?

Je mag het formulier zo uitbundig of met steekwoorden invullen, dat mag jezelf weten.

Een paar dagen voor jouw afspraak, of eerder, ontvang ik graag het formulier.

Ik stuur je ook een herinneringsmail, waarin ik bevestig van jou vraag over onze afspraak. 

1e. home getuigenissen c
E-mail

Mijn email adres is info@wezenkracht.nl Ook kun je gebruikmaken van het onderstaande contactformulier.

4. tarief b
Telnr 06-47084164

Op dit nummer kun je me een bericht sturen via whatsapp

Adres

Het adres van de praktijk Wezenkracht is

Gooise Kant 15,

1104 MM

Amsterdam

Bereikbaarheid

Route voor auto en openbaarvervoer

Auto

De oude aanrijroute is komen te vervallen. De nieuwe aanrijroute is via de Karspeldreef. Aan de Karspeldreef is een afslag naar de Gooise Kant. Deze bevindt zich vlakbij het viaduct van de Gooise Weg. De afslag ligt aan de Karspeldreef tussen het viaduct Gooise Weg en Groesbeekdreef. (Zie kaartje onderaan deze pagina) Je rijdt zo de Gooise Kant in, op nummer 15 bevindt zich de praktijk.

Trein : Station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf daar met bus of lopen (20min) naar Gooise Kant 15.

Met metro 53 halte Ganzenhoef of metrohalte Bijlmer Arena. Vanaf de metro is het 15 tot 20 min. Lopen.  Vanaf Bijlmer Arena zijn er diverse bussen die je dichterbij brengen.

Contact formulier

Via dit formulier kun je aangeven of je een sessie wenst te ontvangen of op de hoogte wilt blijven van alle workshops en retreats

Contactformulier praktijk Wezenkracht

Al je gegeven worden vertrouwelijk verwerkt en worden niet met derden gedeeld.

Adres

Gooise Kant 15, Amsterdam