Jij doet er toe!

Waar verlang jij naar? Waar draag jij aan bij?

Je bent van harte welkom voor een aura reading of een persoonlijk ontwikkelingsgesprek

Je bent van harte welkom in de praktijk of via Skype fo Zoom

Je kunt contact met mij opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ook kun je mij bereiken via email adres info@wezenkracht.nl

Of een bericht te sturen via whatsapp op mijn mobiele nummer 06-47084164

In ons eerste contact zal jij aangeven dat je een aura reading of persoonlijk ontwikkelingsgesprek wenst te ontvangen. Ik zal daarop reageren met een mail of bericht, met daarin een link naar mijn afspraken kalender. Daarin kun je zelf aangeven op welke datum en tijdstip jij de afspraak wenst te ontvangen.

Na het maken van de afspraak, zal ik je een mail sturen met daarin een formulier. In dit formulier staat informatie over de praktijk en vragen aan jou. Ik vraag je om deze vragen te beantwoorden en terug te mailen. Ik behandel alle gegevens vertrouwelijk en heb respect voor jouw privacy.

Het formulier is er, zodat wij ons beiden kunnen voorbereiden op de reading. Ook tijdens onze afspraak, voordat ik me afstem op jou, zal ik vragen stellen over het verloop van jouw leven, bijvoorbeeld wat je geboorteplaats is.

Deze gegevens zijn voor jou allemaal bekend. Als ik die gegevens uit jouw aura ga halen,  zal dit voor jou geen nieuwe inzichten opleveren.

Ik kijk juist naar wáárom er dingen gebeuren. Stel je hebt je baan verloren, dan kijk ik juist naar de reden waarom jij dat meemaakt. Ik kijk in de energie om juist de inzichten te achterhalen, die niet zo zichtbaar zijn in het dagelijks leven. 

Je mag het formulier uitgebreid of met steekwoorden invullen, dat mag jezelf weten.

Een paar dagen voor jouw afspraak, of eerder, ontvang ik graag het formulier.

Ik stuur je ook een herinneringsmail, waarin ik bevestiging aan jou vraag, of je onze afspraak nog door wenst te laten gaan. Ik ontvang je graag!

Ook na onze afspraak ben je welkom met je vragen. Stel je hebt een tijdje geleden een aura reading of ontwikkelingsgesprek gehad en nu loop je tegen iets aan. Bijvoorbeeld je hebt een vraag over hoe jij je kind het beste kan ondersteunen of waarom je kindje nu dit gedrag vertoond, of dat je een nieuwe job moet nemen of niet, of dat het nieuwe huis goed voor je is? Dan mag je me altijd mailen met je vraag. Ook via WhatsApp mag je me benaderen. Ik kijk dan in de energie wat er speelt en antwoord dit inzicht via de mail. De kosten staan op de Tarieven page.

Je bent welkom!

18274851_1707881472560724_2899987852511687203_n
E-mail

Mijn email adres is info@wezenkracht.nl Ook kun je gebruikmaken van het onderstaande contactformulier.

4. tarief b
Telnr 06-47084164

Op dit nummer kun je me een bericht sturen via whatsapp

Adres

Het adres van de praktijk Wezenkracht is

Gooise Kant 15,

1104 MM

Amsterdam

Bereikbaarheid

Route voor auto en openbaar vervoer

Auto
Wanneer je de praktijk bezoekt kom je binnen via de Karspeldreef. Aan de Karspeldreef is een afslag naar de Gooise Kant. (zie kaartje) Deze bevindt zich vlakbij het viaduct van de Gooise Weg. De afslag ligt aan de Karspeldreef tussen het viaduct Gooise Weg en Groesbeekdreef.  Je rijdt zo de Gooise Kant in, op nummer 15 bevindt zich de praktijk.

Trein
Station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf daar met bus of lopen (20min) naar Gooise Kant 15.

Metro
Met metro 53  reis je naar halte Ganzenhoef of metrohalte Bijlmer Arena. Vanaf de metro is het 15 tot 20 minuten lopen.  Vanaf Bijlmer Arena zijn er diverse bussen die je dichterbij brengen.

Contact formulier

Via dit formulier kun je aangeven of je een sessie wenst te ontvangen of op de hoogte wilt blijven van alle workshops en retreats

Contactformulier praktijk Wezenkracht

Al je gegeven worden vertrouwelijk verwerkt en worden niet met derden gedeeld.

Adres

Gooise Kant 15, Amsterdam