Ik ontvang jou

in wie je in wezen bent

Hallo

Van kinds af aan zie en hoor ik ‘dingen’ die je met het blote oog niet kunt zien
1c. home jvr

Ik ben al van jongs aan in contact geweest met energieën, waardoor ik nooit bang ben geweest voor geesten en heb ik mezelf altijd gelooft in mijn waarneming.

Ik ben een open en nieuwsgierig, onderzoekend persoon. Ik stel altijd vragen zoals: Wat doen we hier? Wat is de reden van dit alles? Wie zijn we echt? Wat is leven en wat is dood?
Vanuit de ‘energie’ krijg ik hier antwoord op. Ik ben een nuchter mens en ik probeer al mijn spirituele kennis in de praktijk te brengen. Ik leef hier als mens op deze aarde en geloof dat we het hier ook kunnen neerzetten. Mijn streven is het ervaren van geluk, dankbaarheid, liefde, vreugde en goddelijkheid. Het ervaren van het leven in een paradijs hier op aarde.

Ik ervaar, zie, voel energie en zet graag mijn kunnen, talent, in om de reden te onderzoeken achter de dagelijkse gebeurtenissen. Wat is de zin van alle dagelijkse dingen die je overkomen? Ook de onbegrijpelijke zaken zoals oorlog en honger. Maar ook de diepe persoonlijke vraagstukken leiden tot zingeving in je leven. Want wie ben ik van oorsprong? En wat mag ik betekenen in dit leven? Aan deze waarheden wil ik bedragen opdat wij alle geluk en vreugde kunnen ervaren.

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de ASPI, de Academie voor Spirituele Integratie. Deze opleiding sprak mij aan, omdat ze vele verschillende behandelmethoden doceren. Behandelmethoden zoals Regressie en Reïncarnatie therapie, Voice Dialoque, NLP en Innerlijk kindwerk. Deze therapievormen vormen een integrale manier van werken en komen op indirecte manier terug in de healings, readings en coaching gesprekken.

Naast de aura readings en de persoonlijke ontwikkelingsgesprekken in de praktijk blijf ik mezelf spiritueel ontwikkelen. Drie jaar geleden werd ik me bewust van de New World. Ik kreeg informatie tot mij over de New World. Stap voor stap onderzoek ik en krijg ik kennis over de New World en deze ontdekkingen zijn zo inspirerend dat ik ze graag deel. Wat is de New World? Hoe leven we daar? Hoe komen we daar?

De New Wold is al aanwezig, het enige wat wij hoeven te doen is zelf de brug te zijn. Ik geef lezingen en retreats over de New World en hoe jij je  kunt ontwikkelen opdat je de New World mede creëert. Op de Page New World vertel ik meer over de New World en hoe wij de Bridge zijn naar de new World. Page New World

1a. slice

Ik gvoel me gezegend

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven Natascha, ik doe inspirerend werk als reader en docent en ik ervaar joy vanuit mijn kern

Ik geloof

aangepast

Ik geloof in God, als het hogere Bewustzijn, de Untieme Bron, het Licht, het Al. Ik geloof niet zozeer in religie en in God de almachtige vader.

Ik geloof in de Maria en Christus energie. Zij geven mij inspiratie, healing en inzichten.

Ik ben een spiritueel wezen. Ik ben altijd bezig met zingeving. Niet in de vorm dat wij hier getest worden op aarde en dat we lessen moeten leren, maar juist dat wij onszelf, anderen, het Al mogen dienen. Dat wat ik doe, geef en uit, bijdraagt aan het geheel.

Ik draag graag bij aan leven, liefde, oordeelloossheid en respect.

Ik dien het Al, opdat we transformeren naar een hoger bewustzijn

Bij wat ik doe, denk of zeg, stel ik mezelf de vraag; waaraan draag ik nu bij, aan geluk en vrede of ….?

Publiciaties

Jeannette is motiverend, inspiratie gevend, creatief, recht door zee en confronterend, maar zeker ook humorvol en warm.
sanny zoekt geluk.- 1png
Getest: Aura reading
Sanny zoekt Geluk is dé feelgood blog van Nederland! Sanny ontving een aura reading, waarover zij een blog heeft geschreven

Met Jeannette van Raaij spreek ik af bij haar thuis in Amsterdam, waar ze een werkkamer heeft. Een vrolijk mens dat al 9 jaar werkt als spiritueel coach. Ze heeft de vierjarige Academie voor spirituele integratie gevolgd. Deze opleiding leerde haar niet hoe je een aura moet readen – want dát kon ze al – maar hoe je deze gave kan toepassen om mensen te coachen.

sanny zoekt geluk
Mijn toekomst laten voorspellen door een medium!! | Sanny zoekt Geluk
Sanny zoekt Geluk is dé feelgood vlog van Nederland!

In deze vlog bezoek ik een medium. 3 jaar geleden liet ik mijn aura lezen (readen) door Jeannette van Raaij. Ik stond versteld, alles wat er werd gezegd klopte en als bonus kreeg ik een blik in mijn toekomst, want die informatie is ook uit je aura af te lezen.

happynezz1
Happynezz.nl
Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het

Een medium dat binnen een mum van tijd je verleden, heden en toekomst kraakhelder belicht, is de Amsterdamse Jeannette van Raaij. Nieuwsgierig naar haar aanpak? Zo gaat Jeannette te werk gaat tijdens een aura reading:

outsiders
VPRO programma OUTSIDERS
Jeannette eet alleen maar fruit

waarom?

Volgens haar eten we om te leven, en moeten we dus iets levends tot ons nemen en geen dode dieren of doodgekookte (delen van) groenten. Fruit is bij uitstek een voedselbron vol levensenergie. Jeanette is gestopt met het eten van groenten omdat je hierbij de plant doodt, wat niet het geval is bij vruchten. Het leven van een plant is voor haar immers net zo waardevol als het leven van een mens.

portret fruit 1
RTL Boulevard
Interview talkshow M, Margriet van de Linden

In het nieuwe VPRO-programma De outsiders gaat presentator Tim den Besten in gesprek met mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. Bij talkshow M schoof de presentator aan met Jeanette van Raaij, die al bijna acht jaar lang alleen maar fruit eet.

groene-amster-groot
De Groene Amsterdammer interviewt Jeanette van Raaij
‘Alles is verzonnen’ Jeannette van Raaij maakt kunst en kleren als verlengstuk van haar lichaam.

Het uitwisselbare werkelijkheden zorgt ervoor dat ook het dagelijks bestaan een extra dimensie krijgt. Want wie zegt dat dit alles is? En als dit wél alles is, kunnen we er dan op z’n minst op verschillende manieren mee omgaan? Gebruik van maken, mee spelen? Dat is waar Van Raaij zelf mee bezig is: hoe ervaar je de werkelijkheid, hoe zou je ’r wíllen ervaren? Hoe geef je er vorm aan? En wat doet dat met de andere aanwezigen?

Ik leef mijn geluksleven

mijn andere werkzaamheden
IMG_5030
Beeldend kunstenaar

Na mijn middelbare school heb ik Kunst gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Akademie.

Nu nog maak ik kunst; ik doe acties waarbij kleding, beweging en lokatie samenvloeien.

Deze performances leg ik vast op beeld.

IMG_0118
Kracht Locaties

Krachtlocaties bevinden zich op leylijnen, Ik hou van in contact zijn met de ‘energie’, om te communiceren,  om mijn geest te verruimen. Om de krachten van locaties te ontvangen.

 

Paying respect

to situations, people and locations
3 bewerkt goed

Paying Respect

Thailand n.a.v de tsunami, betuig ik mij respect an onze voorouders en aan de zee.

IMG_1410

Celebrating Death

De dood, vol overgave, ervaar ik dat zij gelijk is aan het leven.

IMG_8369

Heal IJmuiden

Zorg dragen voor de aarde, de energie van de geschiedenis.

Ervaringen en reacties

Enkele ervaringen van mensen die een aura reading hebben ontvangen en/of deelgenomen hebben aan een retreat

Reacties en ervaringen

'Jeannette is warm, intiem, verhelderend en ook confronterend maar op een goede manier. Ze weet heel goed wat je grenzen zijn en checkt dit ook regelmatig bij je.

Als begeleider wilt ze dat je verder kijkt en verder gaat dan je eigen 'comfort zone', er is nog zoveel meer te ontdekken en te zien van jezelf en van deze wereld. Daar helpt ze je graag bij om dit te ontdekken.

Jeannette haar werkstijl is praktisch, nuchter, doeltreffend en liefdevol. Ze sluit goed aan bij je wensen en vragen die je hebt. Al haar werk wordt vanuit liefde gedaan en dat voel en dat zie je. Ze is erg gefocust en doet haar werk vanuit haar passie.'

SH

20161029_171210