Workshops

waarin jij jezelf gaat ontdekken via een innerlijke reis

Hallo! Je bent van harte welkom voor de workshops!

Hier een overzicht van de aankomende workshops en retraet voor het najaar/winter 2019
8

Ik-Lijn

Graag nodig ik je uit voor de workshop over je Ik-lijn. Leven vanuit je eigen ik-lijn leidt tot vervulling en authentiek leven.

Datum: zaterdag (datum nog niet bekend)

Tijd: 10.00uur tot 17.00uur

Prijs: 60,- euro

bewerkt passend zelfliefde

Master Self Love

Graag nodig ik je uit voor de workshop master self-love. Een workshop over zelfliefde. Het houden van je zelf. Jezelf onvoorwaardelijk ontvangen en al je zijn oorddeelloos binnen sluiten.

Datum: zaterdag (datum nog niet bekend)

Tijd: 10.00uur tot 17.00uur

Prijs: 60,- euro

4 tarief

NEW WORLD here I am!

Retreat waarin de New World centraal staat. Hoe kun jij nu jezelf je energie frequentie verruimen, opdat jij de New World gaat ervaren. Toon jezelf in volle potentie!

Datum: vanaf vrijdag 20.00uur tot zo  17.00uur  (datum nog niet bekend)

Prijs: 275,-euro (onder voorbehoud)

Locatie: Landal Park (wordt nog bepaald)

my_shining_star_by_stingra-d5o2gts

Straal je Licht

Graag nodig ik je uit voor de workshop over jouw WEZENSTER. Je wezenster is jouw  goddelijke bron, van waaruit jij mag stralen. Voor jezelf en in relaties naar anderen toe.

Datum: zaterdag (datum nog niet bekend)

Tijd: 10uur tot 17.00uur

Prijs: 60,-euro

Volledige omschrijving workshops en retreat

van het najaar 2019
6

Ik-Lijn

Graag nodig ik je uit voor de workshop waarin het leven vanuit kracht e varlangen centraal staat: leven vanuit je Ik-lijn

Elk mens is energetisch verbonden met het Goddelijke en de aarde door een energetische lijn, de ik-lijn. De ik-lijn maakt dat jij in je eigen krachtbronnen staat en zo een authentiek leven kan leiden.

Op de ik-lijn bevinden zich sterke krachtbronnen, zoals je Gods - individuatiepunt, je zielecentrum, je wilskrachtcentrum en je aarde anker. Elk met zijn eigen krachten en verlangens die voor jou aanwezig zijn om jou te ondersteunen op je zielepad.

Als kind ben je sterk verbonden met de ik-lijn van je vader of je moeder, gedurende je puberteit vorm je een sterker wordende eigen ik-lijn. Hierdoor sta je steeds meer in je eigen krachten en kun je een eigen leven creëren waarin je kiest voor het uiten van al je krachten en verlangens.

Echter in deze maatschappij waarin er zoveel van je gevraagd wordt, is het niet altijd makkelijk om je sterk te verbinden met je ik-lijn. Je moet aan zoveel externe dingen voldoen, dat de boodschappen van je authentieke ik-lijn niet altijd hoorbaar zijn.

In deze workshop maak je contact met je ik-lijn en jouw krachtcentrums, waardoor jij jouw verbintenis met je ik-lijn en je krachten gaat ontdekken en versterken.

De workshop bestaat uit twee onderdelen. In het theoretisch gedeelte vertel ik over de ik-lijn en de krachtcentra en in het creatieve gedeelte ga je aan de hand van opdrachten deze visueel ontdekken. Je gaat een ontdekkingstocht maken via naar wie je echt bent door je onbewuste krachten en beelden vorm te geven.

Hoe ziet jouw ik-lijn eruit? En ben je nog verbonden met je andere ik-lijnen, zoals je ouders? Welke krachten liggen besloten in jouw wilscentrum? Waarvoor mag jij deze krachten gebruiken? Welke verlangens mogen geuit worden? Welk doel van jouw leven ligt besloten op jouw zielepad? Hoe verankert ben jij in je aarde anker? Hoe hou jij ‘de hand van God’ vast in jouw individuatie punt?

Sta jij open om in contact te staan in je eigen kracht, in je eigen leven, in je eigen Ik-lijn? JA? Wees welkom!

Datum: zaterdag (datum nog niet bekend)

Tijd: 10.00uur tot 17.00uur

Prijs: 60,- euro

Locatie: Gooise Kant 15, Amsterdam

Gedurende de dag zal je verzorgd worden met een heerlijke vegan lunch.

Om je in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je  onderstaande contactformulier in. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

bewerkt ZELFLIEFDE

Master Self Love

In deze creatieve spirituele workshop over zelf liefde!

Het houden van je zelf. Jezelf onvoorwaardelijk ontvangen en al je zijn oorddeelloos binnen sluiten.

In deze workshop ga je onderzoeken waar jouw zelfliefde goed stroomt en waar er blokkades zijn. En hoe je deze blokkades met stroming van liefdesenergie kan verruimen.

Je maakt contact met je zelfgevoel- chakra, het tweede-chakra. Ook ga je je hart-chakra onderzoeken en hoe deze is verbonden met verschillende aspecten in je leven, zoals met je relaties en je werk of bezigheden.

Je onderzoekt je gedachtepatronen en overtuigingen rondom jezelf en gaat deze verruimen.

Daarnaast maak je contact met je spirituele verzorgers en de healende energie van de Maria energie.

Een workshop waarin je veel inzichten over jezelf zult ontvangen, een verruimd bewustzijn en zelfgevoel zult creëren en meer liefde voor jezelf zult ervaren.

Het onderzoeken doen we door te tekenen en te schilderen, uit het onbewuste zal jouw zelf liefde zich spiegelen in beelden op papier.

Sta open voor je Totale Zelf, waardoor je geniet van wie je bent en wat je te geven hebt.

Liefde! Trots! Heerlijk!

Datum: zaterdag (datum nog niet bekend)

Tijd: 10.00uur tot 17.00uur

Prijs: 60,- euro

Locatie: Gooise Kant 15, Amsterdam

Gedurende de dag zal je verzorgd worden met een heerlijke vegan lunch.

Om je in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je  onderstaande contactformulier in. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Je bent welkom!

Via dit formulier kan je op de hoogte gehouden worden van de workshops

Geleide Meditaties

n.a.v. workshops die eerder hebben plaatsgevonden

Tijdens de workshops kom je in contact met je innerlijke krachtbronnen. Om na de workshops thuis goed afgestemd te blijven heb ik geleide meditaties gemaakt, die je kunt gebruiken om jezelf te versterken.

my_shining_star_by_stingra-d5o2gts

Wezenster

De goddelijke kern in jou

mannetjespauw-maakt-seksgeluid-vrouwtje-lokken

Ik-Lijn

Jouw zielepad

20190113_151430

Christus Kracht

Oordeelloze, onvoorwaardelijke liefde

Innerlijke reisverslagen in tekeningen en schilderingen

en de opdrachten van eerdere workshops zijn te zien
6a

De kracht van je Ik-lijn

6 bewe

Kleuren van aura's

bew. jij 1

Hallo spirits!

Ervaringen en reactie van deelnemers

'Het bijwonen van de retreats en workshops van Jeannette veranderen je wereld. Een wereld waarin je je eigen grootsheid mag ontvangen, maar waar je ook leert dat jij alleen verantwoordelijk bent voor hoe je die wereld ervaart. Confronterend, maar ook bevrijdend. Niets is onmogelijk en alles kan. De enige beperking ben je zelf en wanneer je jezelf toestaat om je eigen grootsheid te omarmen, voel je je gedragen door een enorme kracht.

Ik ben dankbaar dat Jeannette mijn ogen (en hart) heeft geopend naar een andere kijk op de wereld en hierdoor een andere manier van leven en uiteindelijk een andere manier van zijn. Ik gun het iedereen deze kracht te ervaren. Het vraagt het loslaten van gebruikelijke reacties en emoties, wat niet gemakkelijk is. Maar door te oefenen en te proberen, komt het steeds dichterbij. En wanneer je één keer een situatie hebt gecreëerd waarin alles klopt, zal je dit blijven nastreven, omdat het zo rijk voelt.

Retreats en workshops van Jeannette zijn levenslessen die ik altijd bij me zal dragen. Een verrijking van het leven!'

Natascha

20190113_123547