Workshops

waarin jij jezelf gaat ontdekken via een innerlijke reis

Hallo! Je bent van harte welkom voor de workshops!

Hier een overzicht van de workshops en retreat in 2020
8

Authentiek leven!

 In deze creatieve spirituele workshop verbind jij  je bewust met je eigen levenskracht vanuit jouw ik-lijn. Leven vanuit je eigen ik-lijn leidt tot erkenning, vervulling en een authentiek leven.

Datum: nog niet bekend

bewerkt passend zelfliefde

Jij als liefdesbron

Graag nodig ik je uit voor de workshop over liefde voor jezelf vanuit jezelf. Jezelf totaal ontvangen vanuit jouw eigen Goddelijke kern, de wezenster.  Zodat jouw liefdesenergie stroomt door heel je zijn en leven.

Datum: nog niet bekend

LEVEN (109)

Verrijking in Relatie

Graag nodig ik je uit voor de spirituele workshop waarin relaties centraal staan. Wie ben jij en hoe verhoud je jezelf tot anderen? Voor verdieping van bestaande en het aangaan van nieuwe relaties.

Datum: nog niet bekend

5. new world f

Hallo Al!

Graag nodig ik je uit voor een weekend waarin verbondenheid met God de Bron, je hart en je wezenster centraal staat. Al wat is, is liefde; hoe geef jij liefde vorm? Jij bent een createur.

Datum: nog niet bekend

Prijs: 275,-euro (onder voorbehoud)

Locatie: wordt nog bepaald

De locatie van de workshops zijn de Gooise Kant 15, Amsterdam.

Gedurende de dag zal je verzorgd worden met  heerlijke vegan snacks.

Om in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je onderstaand contactformulier in. Je ontvangt daarna een inschrijfformulier.

Volledige omschijving van de workshops en retreat

Voorjaar 2020
6

Authentiek leven!

Graag nodig ik je uit voor de workshop waarin het leven vanuit kracht en authenticiteit centraal staat: leven vanuit je Ik-lijn

Elk mens is energetisch verbonden met het Goddelijke en de aarde door een energetische lijn, de ik-lijn. De ik-lijn maakt dat jij in je eigen krachtbronnen staat en zo een authentiek leven kan leiden.

Op de ik-lijn bevinden zich sterke krachtbronnen, zoals je Gods - individuatiepunt, je zielecentrum, je wilskrachtcentrum en je aarde anker. Elk met zijn eigen krachten en verlangens die voor jou aanwezig zijn om jou te ondersteunen op je zielepad.

Als kind ben je sterk verbonden met de ik-lijn van je vader of je moeder, gedurende je puberteit vorm je een sterker wordende eigen ik-lijn. Hierdoor sta je steeds meer in je eigen krachten en kun je een eigen leven creëren waarin je kiest voor het uiten van al je krachten en verlangens.

Echter in deze maatschappij waarin er zoveel van je gevraagd wordt, is het niet altijd makkelijk om je sterk te verbinden met je ik-lijn. Je moet aan zoveel externe dingen voldoen, dat de boodschappen van je authentieke ik-lijn niet altijd hoorbaar zijn.

In deze workshop maak je contact met je ik-lijn en jouw krachtcentrums, waardoor jij jouw verbintenis met je ik-lijn en je krachten gaat ontdekken en versterken.

De workshop bestaat uit twee onderdelen. In het theoretisch gedeelte vertel ik over de ik-lijn en de krachtcentra en in het creatieve gedeelte ga je aan de hand van opdrachten deze visueel ontdekken. Je gaat een ontdekkingstocht maken naar wie je echt bent door je onbewuste krachten en beelden vorm te geven.

Hoe ziet jouw ik-lijn eruit? En ben je nog verbonden met je andere ik-lijnen, zoals je ouders? Welke krachten liggen besloten in jouw wilscentrum? Waarvoor mag jij deze krachten gebruiken? Welke verlangens mogen geuit worden? Welk doel van jouw leven ligt besloten op jouw zielepad? Hoe verankert ben jij in je aarde anker? Hoe hou jij ‘de hand van God’ vast in jouw individuatie punt?

Sta je open om in contact te staan met je eigen levenskracht om te leven in authenticiteit? JA? Wees welkom!

Datum: nog niet bekend

Tijd: nog niet bekend

Prijs: nog niet bekend

Locatie: Gooise Kant 15, Amsterdam

Voor deze cursus hoef je niet goed te kunnen tekenen.

Om je in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je  onderstaand contactformulier in. Je ontvangt daarna een inschrijfformulier.

bewerkt ZELFLIEFDE

Jij als liefdesbron

Deze creatieve spirituele workshop gaat over hoe jij de bron van liefde bent voor jezelf.

In deze workshop ga je onderzoeken waar jouw zelfliefde goed stroomt en waar er blokkades zijn. En hoe je deze blokkades met stroming van jouw Goddelijke liefdesenergie kan verruimen.

Je gaat contact maken met de kern van wie jij bent, je wezenster. De wezenster is jouw goddelijke kern, is wie jij was en wie jij altijd zult zijn. Je ervaart hoeveel licht en liefde jij van oorsprong bent. Hoe deze energie jouw onvoorwaardelijke en onuitputtelijke bron van liefde is.

Je maakt een reis langs je chakra’s en je onderzoekt hoe deze verbonden zijn met de verschillende aspecten in je leven, zoals met je relaties en je werk of bezigheden. Je laat je chakra’s doorstromen met liefdes energie van uit je wezenster en gaat zo ervaren hoe de liefde jou en je leven binnenstroomt.

Een workshop waarin je veel inzichten over jezelf zult ontvangen, een verruimd bewustzijn en zelfgevoel zult creëren en meer liefde voor jezelf zult ervaren.

Het onderzoeken doen we door te tekenen en te schilderen, uit het onbewuste zal jouw zelfliefde zich spiegelen in beelden op papier.

Sta open voor je Totale Zelf, waardoor je geniet van wie je bent en wat je te geven hebt. Open jouw bron van zelfliefde.

Datum: nog niet bekend

Tijd: nog niet bekend

Prijs: nog niet bekend

Locatie: Gooise Kant 15, Amsterdam

Voor deze cursus hoef je niet goed te kunnen tekenen.

Om je in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je  onderstaand contactformulier in. Je ontvangt daarna een inschrijfformulier.

LEVEN (102)

Verrijking in Relatie

Wens je meer inzicht in jezelf in wie jij bent in relaties en hoe je diepgaande relaties kunt creëren dan ben je van harte welkom in de deze workshop.

Graag nodig ik je uit voor de spirituele workshop waarin relaties centraal staan.

De vragen die aan bod zullen komen zijn:

Mag jij jezelf verrijken met diepgaande relaties? Hoe is jouw relatie tot jezelf?

Wat mag je geven? Wat mag je verwachten? Wat mag je erkennen? Hoe toon je wat je verlangt?

Hoe mag je de anderen en jezelf ontvangen? Hoe maken we grenzen kenbaar?

Hoe vind je een partner? Hoe verdiep je een relatie?

Aan bod komt de relatie met je ouders, met anderen zoals vrienden en collega’s en liefdes relaties, zoals (toekomstige of ex) partner.

Naast een theoretisch gedeelte is er ruimte voor visualisaties. Daarnaast gaan we ook naar buiten om oefeningen te doen om onze onbewuste patronen inzichtelijk te maken en de nieuwe kennis eigen te maken.

Verrijk jezelf door vanuit openheid, eerlijkheid en liefde jezelf te verbinden.

Wees welkom!

Datum: nog niet bekend

Tijd: nog niet bekend

Prijs: nog niet bekend

Locatie: Start Gooise Kant 15, Amsterdam

5. new world f

Retreat Hallo AL

Graag nodig ik je uit voor een retreat waarin verbondenheid met God de Bron, je hart en je wezenster centraal staat. Al wat is is liefde; hoe geef jij liefde vorm? Jij bent een createur.

In de storm, in de harde wind, in de branden, in Trump…. in die ruimte stappen wij.

Het leren zien van ruimte. Het leren zien van Licht. Het voelen van de energie stroming.

Het openen van ruimte. De trillingsfrequentie verlichten. Het zijn van de createur van het eeuwige nu.

Er is beweging, verandering, altijd, en die verandering, die energie stroom, dat Licht, geef jij vorm.

De wereld maakt een shift door, jij maakt een shift door. Naar een hogere trillingsfrequentie.

Het zien van Licht, het zien van liefde, altijd en continu. Het bewust vormgeven aan dit Licht, liefde altijd en continu. In vrijheid, in speelsheid, in verantwoordelijkheid. Ben jij de leider van de alomvattende liefde.

De createur van het paradijs.

Hoe? Waarmee? Welke intentie en voor wie? Die vragen komen aan bod.

Hoe om te gaan met emoties?

Hoe om te gaan met wie je echt bent?

Hoe om te gaan met je createurschap, je leiderschap?

Hoe om te gaan met het shiften van de energie, met het switchen van leven?

De retreat bestaat uit een theoretisch gedeelte, en een gedeelte met visualisaties en creatieve opdrachten. Ook doen we buiten oefeningen, om de opgedane kennis eigen te maken.

De bron van de theoretische kennis is de New World.

Hallo!

Ben ik verbonden met God,

Verbonden met mijn hart,

Mijn liefde, mijn Christus energie,

Verbonden met mijn Wezenster,

Opdat ik mezelf erken,

Mag ik er zijn

Als mens, nu, in andere levens,

Mag ik er zijn

Als ik, jou, boom en regen,

Geven ik liefde vorm,

aan het licht wat ik zien,

ben ik een createur.

HALLO AL

Wees welkom!

Datum: nog niet bekend

Prijs: ongeveer 275,- euro (nog precies te bepalen)

Locatie: wordt nog bekend gemaakt.

Om je in te schrijven kun je een mail of een bericht sturen of vul je het onderstaand contactformulier in. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Je bent welkom!

Om deel te nemen vul je het onderstaande contactformulier in je ontvangt een inschrijfformulier.

Geleide Meditaties

n.a.v. workshops die eerder hebben plaatsgevonden

Tijdens de workshops kom je in contact met je innerlijke krachtbronnen. Om na de workshops thuis goed afgestemd te blijven heb ik geleide meditaties gemaakt, die je kunt gebruiken om jezelf te versterken.

Wezenster

De goddelijke kern in jou

mannetjespauw-maakt-seksgeluid-vrouwtje-lokken

Ik-Lijn

Jouw zielepad

20190113_151430

Christus Kracht

Oordeelloze, onvoorwaardelijke liefde

Innerlijke reisverslagen in tekeningen en schilderingen

en de opdrachten van eerdere workshops zijn te zien
6a

De kracht van je Ik-lijn

6 bewe

Kleuren van aura's

bew. jij 1

Hallo spirits!

Ervaringen en reactie van deelnemers

'Het bijwonen van de retreats en workshops van Jeannette veranderen je wereld. Een wereld waarin je je eigen grootsheid mag ontvangen, maar waar je ook leert dat jij alleen verantwoordelijk bent voor hoe je die wereld ervaart. Confronterend, maar ook bevrijdend. Niets is onmogelijk en alles kan. De enige beperking ben je zelf en wanneer je jezelf toestaat om je eigen grootsheid te omarmen, voel je je gedragen door een enorme kracht.

Ik ben dankbaar dat Jeannette mijn ogen (en hart) heeft geopend naar een andere kijk op de wereld en hierdoor een andere manier van leven en uiteindelijk een andere manier van zijn. Ik gun het iedereen deze kracht te ervaren. Het vraagt het loslaten van gebruikelijke reacties en emoties, wat niet gemakkelijk is. Maar door te oefenen en te proberen, komt het steeds dichterbij. En wanneer je één keer een situatie hebt gecreëerd waarin alles klopt, zal je dit blijven nastreven, omdat het zo rijk voelt.

Retreats en workshops van Jeannette zijn levenslessen die ik altijd bij me zal dragen. Een verrijking van het leven!'

Natascha

20190113_123547