Online Live Events

waarin jij jezelf gaat ontdekken via een innerlijke reis

Webinars

vol inspiratie en meditatie voor bewust wording en persoonlijke ontwikkeling
OVERVLOED

Leef ik in overvloed!

Suikerfeest is een feest vol overvloed in zoete liefde, vreugde en dankbaarheid

Aan de vooravond van het Suikerfeest, Hemelvaart en Pinksteren, nodig ik je daarom uit voor de Webinar: Leef ik in overvloed!

Jij bezit alle krachten in jou om datgene wat jij verlangt te ervaren te creëren. In overvloed!

Want jij bent vrij en krachtig om vanuit jezelf overvloed te creëren, waardoor jij leeft in volle liefde, vreugde en materie.

Welke originele krachten bezit jij en mag je die ontvangen? Mag jij jouw verlangens in leuke projecten geven? En wat levert dit dan op?

 

Jouw leven mag één groot zoet Suikerfeest zijn!

Kan en mag je dat ontvangen? Mag en kan jij liefde, vreugde en overvloed ontvangen?

Hemelvaart maakt ons bewust van de kracht van ontvangen. Want zonder jezelf te ontvangen kan je ook geen liefde, vreugde en overvloed ervaren.

Hoe jezelf te openen voor ontvangen?

Ja, de kracht van ontvangen ga jij voelen!

Ook de kracht van jouw geven en creëren ga jij bewust worden!

Pinksteren maakt ons bewust van de kracht van geven, want in het geven van jezelf, creëer jij. Wat, wanneer en hoe ga je jezelf geven, zodat jij overvloed ervaart?

De inspirerende verhalen van het Suikerfeest, Hemelvaart en Pinksteren tonen dit proces. Ik neem jou mee op een innerlijke reis in dit motiverende proces om zo overvloed te ervaren.

Hallo, hier ben ik! Ik leef in overvloed!

In deze Webinar geef ik jou inzichten, inspiratie en concrete handvatten hoe jij overvloed creëert in jouw leven!

 

Datum: dinsdag 11 mei

Tijd: 20.00uur tot 22.00uur

Prijs: €12,50euro

Medium: Zoom

Aanmelding: mail mij of WhatsApp dat je wenst deel te nemen aan deze Webinar.

Kosten: Deelname bedraagt  €12.50 euro

Na je aanmelding stuur ik je een bevestiging van deelname én een link voor dit online event.

Altijd welkom ben jij!

Liefs, Jeannette

Deelnameformulier

Om deel te nemen vul je het onderstaande contactformulier in

Eerdere Webinars

die hebben plaats gevonden
10. BLAUW. 2 jpg

Sta ik in mijn kracht!

Een event waarbij ik je inspireer met het verhaal van Ramadan

 

In deze Webinar neem ik je mee op een innerlijke reis naar verbinding met jezelf, naar je authentieke zijn, naar wie je Echt bent. Naar je creatiekracht, om vanuit daar bewust te worden welke originele krachten jij bezit. Krachten die je nu ook onbewust gebruikt voor je beperkende overtuigingen en oude patronen.

Want die krachten en talenten mag je ontvangen. Met die krachten mag jij jouw verlangens gaan neer zetten. Jij bent krachtig!

Hallo! Sta ik in mijn kracht!

In deze Webinar ga ik vertellen over waarom oude patronen en verslavingen er zijn en hoe je er mee om kunt gaan. Hoe je kan omgaan met weerstand en twijfel. Met luiheid en excuses. Waar drama, ziekte en pijn jou bewust van maken.

Hoe jij jezelf vrij maakt. Ruimte maakt. Jij in jouw kracht staat!

Waardoor jij beweegt naar vrijheid, liefde en vreugde!

TEK CIRRKEL

Hallo! Hier ben ik!

Een event waarbij ik je inspireer met het Paasverhaal.

Ik bied een spirituele en een nieuwe kijk op het Paasverhaal en alle gebeurtenissen rondom Pasen.

Het Paasfeest is een lentefeest en is het feest van opstaan, van jezelf ontvangen en opengaan.

Hallo! Hier ben ik!

 

Hoe kan Pasen jou inspireren in deze tijd? Welke inzichten mag jij bewust worden? Hoe mag jij jezelf erkennen geven en opstaan? En wie en wat houd je daarin tegen?

Al die inspiratie en inzichten mag jij ontvangen voor je eigen persoonlijke groei en bewustwording.

 

Je mag jezelf verbinden met jezelf, je kern. Jezelf geven. Stralen!

Ervaringen en reactie van deelnemers

Nadat ik 2 aurareadingen van Jeannette heb mogen ontvangen, heb ik nu ook 2 webinars van haar bijgewoond, en deze waren zó inspirerend!

En niet zomaar inspirerend. Voor mij althans, inspirerend op een heel nieuw niveau! Ze bekijkt ‘dingen’, situaties vanuit een zienswijze die voor mijn gevoel -echt klopt-!

Het gaat er bij mij niet om of ik haar geloof of niet, ik voel gewoon dat wat zij zegt klopt. Het is zo. Het is alleen een kwestie van het (willen) begrijpen. De manier waarop ze dingen uitlegt is overigens helemaal niet moeilijk, en juist heel begrijpelijk en toegankelijk. Mijn eigen mind heeft soms nog tijd nodig om de informatie te verwerken, eigen te maken en te begrijpen.

Oftewel; het geeft (hele mooie) inzichten!

Is het niet direct, dan wel dagen later. Maar dat Jeannette ook in haar webinars (net zoals in haar podcasts) een ware inspiratiebron is, dat staat buiten kijf!

my_shining_star_by_stingra-d5o2gts
Kim

Wat een geweldig webinar over het vervullen van onze verlangens naar liefde, vreugde en geluk en hoe daar te komen.

Met passie en enthousiasme vertelt Jeannette erover en brengt je daarmee altijd weer in een nieuwe diepere laag in jezelf.

Ze confronteert, inspireert en stimuleert op zo'n liefdevolle en bevlogen wijze dat ik na dit webinar nog maar één ding wilde en dat was opstaan. Opstaan en gaan doen! 

Vol overtuiging al mijn talenten en krachten gebruiken om mijn verlangens te gaan vervullen. Voluit zeggen: Hallo wereld! Hier ben ik! Dit heb ik te geven!

 

Wendy

bewerkt passend zelfliefde

'Het bijwonen van de retreats en workshops van Jeannette veranderen je wereld. Een wereld waarin je je eigen grootsheid mag ontvangen, maar waar je ook leert dat jij alleen verantwoordelijk bent voor hoe je die wereld ervaart. Confronterend, maar ook bevrijdend. Niets is onmogelijk en alles kan. De enige beperking ben je zelf en wanneer je jezelf toestaat om je eigen grootsheid te omarmen, voel je je gedragen door een enorme kracht.

Ik ben dankbaar dat Jeannette mijn ogen (en hart) heeft geopend naar een andere kijk op de wereld en hierdoor een andere manier van leven en uiteindelijk een andere manier van zijn. Ik gun het iedereen deze kracht te ervaren. Het vraagt het loslaten van gebruikelijke reacties en emoties, wat niet gemakkelijk is. Maar door te oefenen en te proberen, komt het steeds dichterbij. En wanneer je één keer een situatie hebt gecreëerd waarin alles klopt, zal je dit blijven nastreven, omdat het zo rijk voelt.

Retreats en workshops van Jeannette zijn levenslessen die ik altijd bij me zal dragen. Een verrijking van het leven!'

Natascha

6. TASJA ENGEL